Huomio! Foorumi päivitetty

HUOM! Foorumille kirjaudutaan jatkossa vain sähköpostilla, eikä käyttäjätunnuksella!

Mikä jäsenyys?

Suomen Herppiharrastajat ry ylläpitää herppi.net sivustoa, joka on kaikkien herppiharrastajien kohtaamispaikka. Osallistumme myös vuosittain Helsingissä järjestettäville isoille lemmikkialan messuille ja tuomme harrastustamme esille myös muissa tapahtumissa ympäri Suomen. Yhdistyksemme kuuluu Suomen eksoottisten harrastajaeläinten yhdistysten liittoon ja sitä kautta haluamme tuoda vielä paremmin ääntämme kuuluville tämän harrastuksen puolesta.

Tarvitsemme lisää jäseniä koko ajan kasvavaan yhdistykseemme. Mikäli haluat tukea toimintaamme tai haluat itse tarttua reippaasti toimeen – täytä lomake ja liity jäseneksi!

Jokainen jäsen antaa oman panoksensa yhdistyksellemme, kukin omalla tavallaan. Osallistua voi myös tapahtumien suunnitteluun, esitelemällä eläimiä messuilla, tai vaikkapa kirjoittamalla herppeihin liittyviä artikkeleita julkaistavaksi sivustollamme. Jokaisen panos on yhtä tärkeä!

Jäsenmaksu 15 €/hlö vuodelle 2018
Perhejäsenyys 25 €/talous


Alla linkki verkkokauppaamme, jossa voit maksaa jäsenyyden. Jos maksamisessa ilmenee ongelmia, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla! [email protected]


Keskustelufoorumille rekisteröityminen tapahtuu täällä

Liity jäseneksi ja vaikuta!

Yhteystietomme

Suomen Herppiharrastajat ry

Vaaralan talkootie 10 b
01230 Vantaa
Y-tunnus: 2550994-6
Pankkiyhteys: Nordea FI44 1237 3000 1189 24

www.herppi.net
[email protected]

Herppi.net

Suomen suosituin matelijafoorumi.

keskustelu.herppi.net
[email protected]


Ylös